Messingensemblet

Messingensemblet
Forestilling Auditoriet

søndag 10. april 2016

Første av mange turer!

Publikum sviktet, det var synd for dem. For de gikk glipp av en meget bra konsert. Konserten var høydepunktet, i tillegg fikk vi øvd litt og sett litt på "livet" på Toneheim.
Ikke alle visste hva en folkehøgskole var og at elevene virkelig bodde der hele året. At de også utelukkende hadde musikkfag var nok også litt rart.
Flere i messingensemblet kom lett i kontakt med både Toneheim elevene og de fra euphonium kvartetten som vi reiste sammen med. Det lover jo bra for neste tur.
Vi er invitert tilbake og neste gang blir det med overnatting i en helg som passer bedre inn skolens opplegg. Denne gang hadde Toneheim elevene  hatt mange timer undervisning tidligere på dagen og det var nok derfor det var få som kom på konserten.
Altså, det blir flere turer til Toneheim, men jeg håper ensemblet etterhvert kan reise på tur også andre steder. Dette er en topp gjeng å reise på tur med!
Tidligere elev i musikkskolen og musikant i Hosle, Laurits Husø imponerte og inspirerte på konserten med selvkomponert, kul tubamusikk. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar